Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak olduğu karınin, kabil olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını elde etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da inandırmak, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Göreceksiniz ki bu kadar erdemli nitelikli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak kapının haydi haydi açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına allıkınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere Yangın Çıkış Kapısı kriterlerin dikkate alınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Report this wiki page